Diensten

Wij hebben ruime kennis met diverse programmeertalen en frameworks zoals Java, .Net, C, C++, C#, PHP, Python en nog veel meer.

Software development

Type software

Wij ontwikkelen complexe en innovatieve (embedded) software voor onze klanten. Onze ontwikkelaars zijn van alle markten thuis en hebben ruime ervaring met diverse platformen. Wij kunnen elke type software ontwikkelen wat onze klanten wensen of het nou om een business , app of embedded applicatie gaat, we zijn in staat dat te ontwikkelen.

Aanpak

Wij hanteren Agile/Scrum methodiek en betrekken onze klanten zoveel mogelijk bij het ontwikkeltraject door het klantteam onderdeel te laten uitmaken van het ontwikkelteam. Tevens maken we gebruik van korte sprints en tussentijdse demo’s. Door onze hechte samenwerking zijn we in staat om een product op te leveren die precies aansluit op de wensen en eisen van onze klanten.

Onderscheidend vermogen

Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze klantgerichte aanpak. Wij stellen onze klanten centraal en zetten ons maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren. Wij denken met onze klanten mee om hun marktpositie, middels innovatieve software oplossingen, verder te versterken.

Doelgroep

Wij zijn niet gebonden aan een sector en kunnen voor elke branche software op maat ontwikkelen. Wij kunnen software op maat ontwikkelen voor MKB maar ook voor grote bedrijven en multinationals. Tevens kunnen wij onze software engineering diensten leveren aan startups die tijdelijk behoefte hebben aan inzet van onze ervaren software ontwikkelaars.