Diensten

Wij hebben ruime kennis met diverse programmeertalen en frameworks zoals Java, .Net, C, C++, C#, PHP, Python en nog veel meer.

Software consultancy

Software architectuur

Wij helpen onze klanten bij het neerzetten van een solide software architectuur en zorgen ervoor dat de software trajecten conform architectuurrichtlijnen worden uitgevoerd om werken onder architectuur te bevorderen en de standaardisatie te waarborgen.

Code review

Wij kunnen voor onze klanten code reviews uitvoeren en verbeteringen voorstellen. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat deze verbeteringen op een correcte wijze in de software wordt doorgevoerd.

Quick scan

Wij kunnen voor onze klanten quick scans uitvoeren om te bepalen hoe de architectuur, kwaliteit, beveiliging en performance van de applicaties verbeterd kunnen worden. Tevens kunnen we middels een quick scan onderzoeken hoe onze klanten software kosten kunnen reduceren.

Agile projectmanagement

Agile/Scrum ontwikkelmethodiek vraagt om een andere projectmanagement aanpak. Om die reden maken we gebruik van Agile projectmanagement om software ontwikkeltrajecten succesvol te kunnen managen.