Diensten

Wij hebben ruime ervaring met diverse programmeertalen en frameworks zoals Java, .Net, C, C++, C#, PHP, Python en nog veel meer.

Application support

Devops & continuous delivery aanpak

Wij maken gebruik van devops en continuous delivery om wijzigingen snel en effiecient live te zetten. Applicatiewijzingen worden zoveel mogelijk geautomatiseerd uitgerold en getest waardoor de kosten en handmatige fouten significant worden gereduceerd.

24/7 support

We maken zoveel mogelijk gebruik van geautomatiseerde processen voor beheer en uitrol van applicaties. Hierdoor kunnen wij een hoge up-time garandren. Tevens kunnen wij 24/7 ondersteuning bieden naar gelang de SLA en wensen van onze klanten.

Doorontwikkeling

Wij ontzorgen onze klanten bij de doorontwikkeling van hun applicaties. Samen met onze klanten bekijken we of de applicaties verbetert kunnen worden op veiligheid, snelheid, efficientie en functionaliteit zodat onze klanten de potentie van hun applicatielandschap maximaal kunnen benutten.

Kwaliteit

Wij denken met onze klanten mee om de kwaliteit van de applicaties te verbeteren. Dit doen we o.a. door de applicaties, waar nodig, te herschrijven om zodoende de beveiliging en performance te verbeteren en op pijl te houden. Tevens verzorgen wij de patches en upgrades voor onze klanten.