Vacatures

Bekijk hier alle beschikbare vacatures voor software ontwikkelaars.

Sollicitatieprocedure

Een droombaan bij Innotesco in 6 stappen

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je als software engineer werken aan baanbrekende en innovatieve software oplossingen? Bij Innotesco ben je aan het juiste adres.

Stap 1: Solliciteren

Solliciteren bij Innotesco is heel eenvoudig. Zoek de vacature die bij je past en reageer middels de “solliciteren-button” op deze vacature.

Stap 2: Selectie

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig. Daarna laten we je binnen een week weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Stap 3: Het eerste gesprek

Mocht je het selectieproces succesvol doorlopen hebben dan nodigen wij jou uit voor het eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we kijken of het tussen ons klikt? Willen we jou als nieuw teamlid? Maar ook: wil jij ons graag als je nieuwe collega’s? Op die manier komen wij te weten of jij die ambitieuze professional bent die we zoeken. Maar ook of de functie past bij wat je zoekt.

Stap 4: Online Assessment

Is het gesprek aan beide kanten positief, dan vragen we je om een online assessment te maken. Deze bestaat uit een persoonlijkheidsvragenlijst, een capaciteitentest en een programeeropdracht. Dit zal telefonisch met je worden besproken en uitgelegd. De uitkomsten hiervan zullen wij in het tweede gesprek met jou bespreken.

Stap 5: Het tweede gesprek

Heb je het online assessment met succes afgerond dan wordt je uitgenodigd voor het tweede gesprek. Daarin hebben wij het uitgebreider over de inhoud van de functie. Is de functie precies wat jij ervan verwacht? En ben jij ook echt de perfecte kandidaat die we zoeken?

Stap 6: Aanbod

Als jij en wij daarna enthousiast zijn, doen wij graag een aanbod bestaande uit een uitstekende salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Aanbieding akkoord en contract getekend? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team en kun je zo spoedig mogelijk bij ons aan de slag.